جراحی بینی گوشتی معمولا شامل پیچیدگی های بیشتری بوده و در اکثر اوقات بینی های گوشتی دیرتر به نتیجه مطلوب و حاصل از رینوپلاستی می رسند. اگر نمی دانید که دارای بینی استخوانی هستید یا گوشتی ، در ادامه از این مقاله همراه ما بوده تا به بررسی دقیق انواع بینی ها و نحوه جراحی های آنها بپردازیم.
ویژگی های بینی گوشتی
معمولا بینی های به اصطلاح گوشتی ، دارای بافت ضخیم تر پوست و بافت ضعیف تر استخوان و غضروف می باشند که همین موضوع فرم گیری سخت آنها می شود. برخی از ویژگی های کلی بینی های گوشتی عبارت اند از:
- پوست ضخیم: این نوع بینی ها معمولاً دارای پوستی ضخیم و بسیار چرب هستند که باعث می شود جزئیات ساختاری بینی اعم از استخوان و غضروف های آن کمتر دیده شود.
- غدد چربی فعال: بینی های گوشتی اغلب غدد چربی فعالی دارند که موجب برق زدن پوست دماغ می شود. همچنین در اکثر بینی های گوشتی افراد دارای منافذ باز پوستی و جوش های سر سیاه هستند.
- ساختار غضروفی ضعیف: برخلاف بینی های استخوانی، بینی گوشتی دارای غضروف های نرم و قابل انعطاف هستند.
- سوراخ های بزرگ: در بسیاری از موارد، سوراخ بینیهای گوشتی بزرگ تر از حد معمول هستند.
جراحی بینی گوشتی
عمل بینی گوشتی معمولا توسط جراح با تجربه و حرفه ای قابل انجام بوده و به دلیل چالش هایی که ممکن است ایجاد شود ؛ (از جمله پیوند غضروف به استخوان پل جهت بازسازی فرم ) می بایست دقت فراوان به خرج داده شود. از آنجایی که بینی های گوشتی معمولا بسیار پهن هستند ، جراح می بایست با دقت پره های بینی را کوچک کرده و فرم آن را متناسب با چهره کوچک کند.
از کجا بفهمم بینی من گوشتی است یا استخوانی ؟
اگر به صورت کلی استخوان برجسته ای روی بینی شما وجود ندارد و بافت پوستی آن در فرم بینی غالب تر است ، شما دارای بینی گوشتی هستید. باید گفت که معمولا بینی های گوشتی دارای پره های بزرگ و ضخیم و بدون استحکام و پوست چرب با جوش های سرسیاه می باشند. اما باید گفت که برسی دقیق اینکه بینی شما گوشتی باشد یا استخوانی یا حتی ترکیبی از این دو ، توسط پزشک متخصص امکان پذیر است.
آیا امکان بازگشت بینی گوشتی بعد از عمل وجود دارد؟
به طور کلی باید گفت که این یک تصور اشتباه است که بعد از عمل بینی به حالت اولیه باز می گردد. جراح بینی ، در طی عمل غضروف ها ، پوست و فرم کامل بینی را دستخوش تغییر کرده و آن را مجددا بازسازی می کند. از این رو به هیچ عنوان نمی توان گفت که فرم بینی به حالت اولیه باز می گردد. تغییر فرم بینی به صورت کلی به چند عامل وابسته است:
- بی توجهی به نکات بعد از عمل : برخی افراد با بی توجهی به نکات و مراقبت های بعد از عمل بینی موجب بهم خوردن بینی می شوند. این موارد شامل نکات تغذیه ای و فعالیت ها می باشد.
- انتخاب جراح: انتخاب بهترین جراح بینی ترمیمی خوزستان که از تجارب بالا و کامل برخوردار باشد ، دیگر نکته حیاتی به شمار می رود.
- وارد شدن ضربه : آسیب ها یا ضربه های وارده به بینی موجب تخریب بافت آن شود.
البته باید توجه داشته باشید که حتی در این صورت هم فرم بینی به حالت اولیه باز نگشته و تنها سبب دفرمگی ، انحراف ورم و غیره میشود.
دریافت مشاوره جهت عمل بینی گوشتی با پر کردن فرم زیر
فرق بینی گوشتی و استخوانی
در بینی های گوشتی عمدتا بافت استخوانی مشاهده نشده و از قوز یا مشکلات استخوانی برخوردار نیستند. اما در مقابل بینی های استخوانی دارای پوست نازک ، برجستگی استخوانی یا همان قوز و غیره می باشند .
نتایج عمل بینی گوشتی چه زمان مشخص می شود؟
بینی های گوشتی به دلیل التهاب بیشتر و بافت پوست ضخیمی که دارند ، به مدت زمان بیشتری برای ترمیم و رفع کامل تورم و کبودی نیاز داشته که معمولا این زمان ممکن است در مواردی به بیش از یکسال نیز برسد. بنابراین باید گفت که نتایج حاصل از عمل بینی گوشتی معمولا دیر تر مشاهده شده و بیمار باید صبوری را در این دوران پیشه بگیرد.
بهترین فرم بینی برای بینی گوشتی چیست؟
معمولا قوس شدید برای انواع بینی ها به خصوص بینی گوشتی توصیه نشده و موجب بروز آسیب ها و دفرمگی می شود. بنابراین افراد دارای بینی گوشتی می توانند با مشورت با پزشک خود ، به بهترین مدل و فرم بینی دستیابی داشته باشند. معمولا بهترین فرم و مدل برای بینی های گوشتی ، بینی طبیعی می باشد که علاوه بر ایجاد تعادل و زیبایی تغییرات گسترده را هم به همراه دارد.